Хоремаг

31.07.2008

Глупости

Публикувано в: Татковина

Ако ви се четат малко глупости, публикувани в национален ежедневник, може да прочетете тази невероятна статия във вестник 24 часа. Тъй като всяко второ изречение е абсурдно не намирам за необходимо дори да цитирам.

Коментари

  1. dzver По отношение на електронното здравеопазване България се води сред напредналите страни в ЕС, изпреварвайки Германия, Франция и Австрия, заключва проучването.

    Коментар от dzver — 31.07.2008 @ 10:38

  2. al-ien4 Водим, защото вземат данните от големите областни градове! Това е поредната статистика - същата като онази, в която се споменава, че българските домакинства са спестили 33 милиарда за изминалата година... Все ми е на ума, че джипито на село е оборудвано с високоскоростен интернет и т.н., да не говорим, че все още на много места в българия (в това число и градове), лекарите дори не са чували за интернет. Електронното здравеопазване - на баба им шортите! Тия статистика дефакто са лицето на българската общонст, и ако всеки разумен човек се вгледа по-отблизо в действителността ще има възможност да се срещне с реалната България.

    Коментар от al-ien4 — 04.08.2008 @ 10:50

comments powered by Disqus

Top Site CounterPowered by Jekyll